Monday, 8 December 2014

IUI KE 3 JANUARY?

Dhia nk update, bulan Dec xdpt nk buat IUI sbb lab LPPKN tutup. Semalam Dhia call 5 hb bru bukak. Bulan ni Dhia period 6/12. Harap next month ngam2 Dhia leh wat IUI kan? Harap2 dapat la buat last IUI ni. Dhia lepas IUI failed hari tu ambil Jamu, best jugak makan jamu yg tak panas ni. Badan rasa segar dan sihat. Period pn lancar.

Walaupun dh 2x failed IUI, Dhia mode tak sabar nak IUI yg ke tiga haha Ada aku kisah fail ke x? Lepas tu nk IVF. Camna pn nk usaha juga dari segi kewangan tu minta2 murah rezeki utk semua tujuan tersebut hehe. Amin.

Pada kawan2 yg masih belum bejaya jangan sedih ya. Kita cuba cuba n cuba hehe. (pujuk diri sendiri) Good Luck semua.