Monday, 8 December 2014

IUI KE 3 JANUARY?

Dhia nk update, bulan Dec xdpt nk buat IUI sbb lab LPPKN tutup. Semalam Dhia call 5 hb bru bukak. Bulan ni Dhia period 6/12. Harap next month ngam2 Dhia leh wat IUI kan? Harap2 dapat la buat last IUI ni. Dhia lepas IUI failed hari tu ambil Jamu, best jugak makan jamu yg tak panas ni. Badan rasa segar dan sihat. Period pn lancar.

Walaupun dh 2x failed IUI, Dhia mode tak sabar nak IUI yg ke tiga haha Ada aku kisah fail ke x? Lepas tu nk IVF. Camna pn nk usaha juga dari segi kewangan tu minta2 murah rezeki utk semua tujuan tersebut hehe. Amin.

Pada kawan2 yg masih belum bejaya jangan sedih ya. Kita cuba cuba n cuba hehe. (pujuk diri sendiri) Good Luck semua.

3 comments:

  1. salam dhia, bole tau x dhia mkn jamu ape?

    ReplyDelete
  2. inshaAllah, ada rezeki kita nanti...amin... good luck to u 2 dhia...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete