Thursday, 21 November 2013

2 Weeks Wait 15DPUI

Untuk pengetahuan semua hari ni Dhia dah 15DPUI, semalam tanda2 nak period dah ada, sakit kawasan Miss V, dan rasa macam cramp sebelah kanan macam biasa period. Dhia dah sedih, hati Dhia ni memang rasa Dhia akan period, Last mens 28/10 hari Khamis minggu depan. Perlu ke Dhia test UPT skrg atau pun tunggu period datang je. Berbelah bagi rasa nak test takut negative.

2 comments:

  1. L pun xbuat lg upt..isnin lah dgn hcg lagi skali nk compare result hcg lepas

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya takut nk upt biar dulu lah tunggu due period

      Delete