Wednesday, 20 November 2013

Rawatan di LPPKN

Dhia buat rawatan di LPPKN under Dr.Ghaffar. So far Dhia dah buat HSG, result ok tiada block. Result darah hari ke 21 tak memberangsangkan. Bermasalah progesterone rendah iaitu bacaan 21. Done Clomid cycle pertama (100mg) setiap malam dan  try natural tak berjaya. Dr Ghaffar suggest buat IUI, Jadi saya mengambil keputusan untuk buat IUI pada 7 Nov. Sekarang masih dalam 2 Weeks Wait. Doakan saya kawan2. 

2 comments:

  1. salam perkenalan dhia, L buat sehari lepas awak buat, 8/11.. hope kita sama2 positif ye. 2ww ada x rasa pape. L xde rase pape cume sakit blakang sket n suhu kdg2 tinggi tu je cramp xde pun skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya mula2 tu ada rasa pening loya standard lah sebab ambil duphaston mmg rasa cmtu lepas tu dah xde cuma perut rasa kembung masuk angin.

      Delete