Monday, 17 February 2014

Addicted dengan kopi.. Help!



Layan gambar dulu. Dhia sekarang addicted dengan kopi. Dari kecik sampai besar walaupun orang kampung Dhia xgemar sangat minum kopi sebab xsuka pahit die. Mungkin sebab dh tua, umur meningkat..tahun ni 29thn u all... Rase suke plak pahit2 kopi. Jadi akhir2 ini Dhia layankanlah selera kopi ni hehe. Nanti stop sebab kopi kan byk caffeine xsesuai utk ttcian macam Dhia ni.

Baru2 ni Dhia ada melawat kawan blog, ttcian yg dh berjaya preggy yg ada komplikasi pada kandungan die. Harap semuanya selamat. Dhia sekarang xsabar nak tunggu period. Bulan lepas 22 hb. Harap this month tak lambat n datang ngam2. Dhia nak call utk IUI seterusnya. Harap2 ada rezeki dan ruang masa untuk IUI kali ini. Betul2 tak sabar. Next cycle ni Dhia nk ikut petua rendam taugeh tu haha. No harm to try kan. Nanti ape2 Dhia update.

Last cycle Dhia ambil EPO, Dia rasa bagus amik EPO during period till waktu subur sebab EWCM muncul setelah sekian lama susah nak muncul. Dhia semangat nak terus usaha usaha dan usaha lagi. Tak sabar nak tunggu rezeki yang satu ni. Teringin sangat nak baby.

4 comments:

  1. i pun tgh cuba stop coffee...dkt sebulan tak sentuh lgsung..mlm td kemain sampai 3 cawan..espresso..capuchino ..coffee latee..haha..dah minum baru guilty..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..kalau ketagih tu susah nk tahan2 .. mcmbiase lepas tu mesti rase besalah haha. Mungkin next time kalau terigin sgt Dhia nk ganti habatussauda pnye serbuk (xtau la rasa cmna,xpenah rasa)

      Delete
  2. hi dhia..samalah kita..
    dulu addicted dgn teh tarik..skrg ni neslo plak..
    hmm...makin teruk selera..huhu

    ReplyDelete
  3. iya xsuke kopi.hehehe.milo suke :D

    ReplyDelete