Tuesday, 25 February 2014

TTC UPDATE

Dan masuk 26 hari dah dalam bulan Feb ni. Last month period 22hb..Dhia punya la excited nak call lppkn sbb nak tunggu period. Bulan lepas cepat lak. Bulan ni setting lari mungkin sebab ambil EPO. Jangan la lambat sgt delaynya.. kalau datang hari sabtu ni..nak kena tunggu Isnin utk call dah hari ke 3. Selasa n Rabu je peluang utk pegi lppkn kalau penuh kene tunggu next cycle. Dhia dari bulan lepas tunggu nak 2nd IUI ni. Bulan lepas app full. Haihh Sabar jela.

Next cycle Dhia rasa tak da pertambahan ubat.. Dhia continue ambil acid folic, EPO itu saje. Metformin memang tak lah sebab pening kepala sampai xleh nak fokus kerja, takan nk tido ja kan. Jadi Dhia just ambil 2 jenis tu. Kalau jumpa gulsan Dhia nak cuba juga.

Itu je yg nak update sbb xsabar nak tunggu period datang. Bye semua!

No comments:

Post a Comment