Wednesday, 4 June 2014

I'm Back

Ok lama menyepi nak update result second IUI failed. Kecewa? tak lah sangat macam kecewa IUI pertama. Yang Dhia bengang skrg lepas nk teruskan IUI ke tiga sampai skrg tak dapat2 appointment sebab doc busy lah itu lah ini lah. cuti lah, timing period tak kena lah sampai lah bulan ni pun tak boleh. Nampak gayanya lepas raya baru boleh itu pun belum tentu hokey. Frust betulla kalau kaye kan best boleh teros pegi private tak payah nak mcmni huhu.

Ok so Dhia bulan ni nk start ambil supplement lepas IUI hari tu tak ambil ape2. today Day 3. Dhia ingat nak ambil Shatavari which is sesuai untuk PCOSer sape2 yang pernah cuba please share dengan Dhia ok ke tak. Hari ni baru nak g cari Shatavari. Bila nak makan Shatavari ni? time period boleh makan tak dan berapa biji sehari. Kalau ada yang tau bagi tau Dhia yer.

Berat badan Dhia skrg dah 50kg diet dan senam tanpa ubat Alhamdulillah turun la jugak berat. Tapi lemak2 degil masih nampak sikit. Harap2 ni membantu untuk TTC.

Baru lepas blogwalking, lama tak dengar cerita kawan2. Tahniah pada yang dah preggy, yang dah ambil anak angkat, dan kepada yang menerima berita duka Dhia harap bertabahlah, itu ujian buat kita InsyaAllah digantikan dengan rezeki yang lebih lagi.

3 comments:

  1. Tak pe Dhia, InshaAllah ada hikmah... stay stong k.... tahniah for ur progress in loosing weight...nak mintak semangat sket...la ni mcm kelaut je program diet i... huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    (cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya, sms @ wassup di 0122723104

    ReplyDelete