Tuesday, 21 January 2014

CD2 : TTC Update

Lama xupdate blog sebenarnya Dhia xtau ape kena dgn email Dhia semua history inbox kosong trash pn kosong xtau knp. Penat mcm ni, tiba2 je. Hari ni Dhia CD2, semalam period dtg petang mcmtu tapi sikit je lah. Last month 26/12 this month 22/12. Last month period Dhia sehari je heavy flow. Tak pernah jadi camtu tu first time. Petang nanti Dhia nak call lppkn mana tau dapat pegi esok or jumaat kan utk buat IUI itu pun kalau doc ada..kalau xdapat esok n jumaat xboleh lah nk IUI sbb sabtu ahad cuti. CD2 ni still period keluar sikit2. Tp xpelah janji dtg dr xdatang. Berat badan Dhia skrg 52kg ..turun 7kg. Dhia akan buat entry pasal Diet.        

Pasal TTC bulan 1 Dhia xambil ape2 supplement. Folic Acid pn ( mcm give up je) tapi dh insaf dh mula ambil balik. Ingat nak cari EPO nk makan smpai waktu subur. Jogging baru 2x stakat ni heheh xda masa sbb skrg dhia sibuk nk cr kerja yg sesuai. Tahun ni semangat nk kumpul duit, kerja part time n biase sbb nak kumpul duit, manalah tau kena buat IVF nanti. Sikit2 lama2 jadi bukit kan? :)

Kalau IUIakn datang ni xberjaya, Dhia akan buat 1 lagi je then rest, kumpul duit n lets wait for IVF hujung tahun. Insyaallah.

No comments:

Post a comment