Friday, 6 December 2013

CD 13 TTC Update

Hari ni CD13 Dhia.. dah buat OPK smlm dan hari ni. Xda pun double line. EWCM pn xnampak. Sedih. Perut pn xrasa sakit mcm cramp ke ape. Xovulate ke Dhia bulan ni. Sedihnya.

5 comments:

  1. L sblm ni xda egg white pn sbb even period tiap2 bulan tapi xovulate..telur xbesar n pecah. Kdg2 ovulate lambat try buat OPK lagi CD14-CD 20

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke sy rasa sy xovulate gak sebab sblm ni telur besar pn lpas cucuk gonal/puregon..sad

      Delete
  2. Masa la macam Yani, try buat OPK dari CD13-20++, tak nampak pun double line. EWCM muncul dalam 3 hari CD13-15. Tapi yang peliknya, CD16/17 dah start sakit breast mcm nak period...cukup 2 minggu, memang period. Sangat konfius!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai opk brand ape..Dhia ingat next month nk cr opk yg ok sikit . Yg ada ni dua2 garis xterang

      Delete
    2. takde brand kot? beli yg jual pukal tu....nanti pun nak cuba beli OPK yg elok skit, tp kena keluar bajet lebih la...kan?

      Delete