Tuesday, 17 December 2013

Sakit dan Tekanan

2 in 1 dah package datang huhu. Pagi tadi aku sakit gila2 kat rahim tu sampai xleh gerak sampai nagis2 uwaaaa tak tau lah kenapa kalau ikutkan dh CD23 xmungkin sbb ovulate sbb cycle aku pendek. Apakah yg sakit sgt niiii.. rasa macam baru lepas buat HSG. Ya Allah lepas sakit pagi tadi sambung tido baring2 2 jam tido bagun2 hilang dah cuma sakit sikit2 bila nak kencing. Bersabarlah tunggu bulan satu cycle Dhia akan check ke LPPKN balik. Nak tengok la kot2 ada cyst ke hape.

Tekanan plak pasal Jumaat ni Dhia ada interbiu spa.. xpernah pegi interbiu spa. Rasa malas pegi, sbb dah tau susah nak dapat tapi rasa nak pegi sebab nak rasa pengalaman interbiu gomen. Dhia lepas grad keja kejap ja lepas tu buat biz kecik2 jual2 barang. 2014 ni Dhia rasa nak kerja, xkira la kerja ape pn, rasa dh mcm katak bawah tempurung xbergaul ngn org haha. Sepanjang xkerja ni knowledge out betul la haha. Kang buatnye dia tanye mcm2 abesla teserlah kegabraan ku ini. Redah je lah. ada masalah lagi ni esok nak kena pegi PEjabat pelajaran nak kene amik salinan sijil spm stpm sebab semua dh musnah sebab banjir. Abes la sijil2 time univ dah xboleh diselamatkan. Camne ye..kalau diaorg tanya mana sijil2 time univ. Sedihla..

Satu lagi aku nak gtau..2014 ni AKU NAK BABY AKU NAK PREGGY!!! (meroyan tak tentu pasal)

Sebelum tu kena la berusaha rawat pcos ku.

kene exercise, jgn byk makan nasik, makan lebih sayur...turunkan berat badan yang dah terlebih 10kg ni
share lah menu diet korang.

2 comments:

  1. cayok dia...insyallah ada rzeki bayak2kan berdoa yer..
    insyallah kita sama2 usha ...hehhehe

    ReplyDelete
  2. sama la kite..jom usaha sama2....

    ReplyDelete