Monday, 30 December 2013

Period ! CD 5

Dhia period 26/12.. last month 25/11.. cycle lepas dhia ade cakap Dhia amek ovamit kan.. Period Dhia kali ni pelik..cuma sehari heavy period.. lepas tu dah takda..pelik betulla..selama ni paling sikit 4 hari. Pening fikir. Mungkin Dhia stress.. Dhia nak baby sgt2 dan dalam masa yg sama ramai org tanya2..n ramai sedara dekat yg dh preggy. Ya Allahhhhhh.. terasa berat dada ni. Sebak , sedih semua ada.

Dhia ada cakap Dhia nak buat IUI bulan 1.. memandangkan period Dhia tah pape..Dhia x confident nk proceed 2nd IUI tuk januari.. Dhia akan buat lepas cycle ni. Jadi bulan 1!!! Dhia nak jogging n jaga makan. Please la Dhia kena kuat Dhia nak anak..rasa macam takut umur makin meningkat tapi xde anak lagi. Memanglah rezeki tu dari Allah. Tapi kita kena berusaha. Kita xmacam org lain. Kita banyak masalah. Susah nk pregnant. Ya Allah..kesian kt hubby .... bila org tanya muka hubby mcm sedih..Dhia pn sedih..tp apakan daya..Maafkan Dhiaa dgn ketaksempurnaan yg ada ni..habis terpalit hubby Dhia juga..

2 comments:

  1. Hi Dhia, smg Allah permudahkan usaha Dhia. Betul kata dhia, yg penting kena usaha. Rezeki di tangan Allah, bila sampai masanya, InshaAllah Dia akan beri.

    ReplyDelete
  2. Hai Dhia...nnt nak buat iui kat mana? Ni 2nd time pulak ya. Yang first buat kat mana aritu?

    ReplyDelete