Monday, 2 December 2013

TTC update CD8

Hari ni Dhia CD8, opk test Dhia dah order tapi tak sampai2 lagi. Harap esok dah sampai. Dhia nak start buat opk CD 10-  CD 17. Nak tengok bulan ni bleh ovulate ke tak. Sedih rasa tiap2 bulan hampa. Dhia plan nk IUI kedua Jan nanti. Dhia bukan xnak bbt chart tapi suhu badan dhia ni. Period ke xperiod tinggi je xde perubahan. 37'c dr waktu subur smpai dtg period. Tak taulah kesan ubat atau pape. Dhia habiskan ovamit yg tinggal dari CD5-CD8 untuk bulan ni. Doa2kan yer.

No comments:

Post a Comment