Thursday, 19 December 2013

Interview.. Sad ...

Kan hari tu dhia cakap nk g interbiu gomen hari ni. Dah la datang lambat sebab sesat lepastu kena tegur ngn peg spa tu pasal result xsama. Beza nye (B+) n (B-) dhia main isi je result STPM... Adoila.. so dah tau dah xdapat interbiu kali ni. Cuba lagi next time. Umo pn makin meningkat..nampaknya xdalah peluang aku nak keja gomen. Nanti sah2 kena repeat exam. Dugaan betul. Nak wat cmnakan..bukannya anak org kaya nak senang2 leh wat ape kita suka. Nak dapat keja pn susah. Xpelah.. Dhia nak try swasta pulak cari2 pengalaman.

TTC update, samalam pegi banyak farmasi tanya pasal vitex..ada yg blur ada yg tau tapi ubat tu xda. Camna yer nk cari Vitex..dah macam rare pulak nak jumpa. Help...lagi 5-7 hari akan period.. Jadi cycle depan Dhia nk try vitex. Sape2 yg tau tolong bagitau lokasi ye, nak g cari.

No comments:

Post a Comment